Vimla med kändisar i Stockholm

Alla blir vi nog lite “star strucked” då och då. Att springa på en kändis man gillar kan verkligen göra dagen lite extra speciell och bli ett minne för livet. En av sakerna jag gillar med att bo i Stockholm, är att här kan man faktiskt råka springa in i en del av våra svenska kändisar då och då. Här får du tips kring var du kan stöta på dem!

Kvällsvimlet eller dagsaktiviteter

Vissa kändisar har du större möjlighet att stöta på ute i vimlet på nattklubbarna runt om i stan, medan andra kanske du istället hittar på en shoppingrunda mitt på ljusa dagen. Är det någon speciell kändis du hoppas stöta på behöver du därför antagligen göra lite research om dennes dagliga vanor och rutiner, och sedan givetvis ha turen med dig. Ett förslag är också att följa dina favoritcelebriteter på sociala medier!

Stureplan och Sturegatan

Stureplan har länge varit känt för att vara kändistätt, och det stämmer faktiskt fortfarande. På restaurang Sturehof hittar du en blandning av partyfolk och affärsfolk. Här brukar man ofta kunna skymta bloggare och influencers som Blondinbella. Adressen är Stureplan 2. På Sturegatan 12 hittar du Klubben 12, har råder strikt fotoförbud och gästlista tillämpas, så det kan vara lite svårt att ta sig in, men lyckas du är du nästan garanterad kändisspotting.

Post1a

Café Opera

Café Opera är ett annat klassiskt ställe för kändisspotting. Här hittar du förutom självaste nattklubben Café Opera även restaurangen Operakällaren, och den intima krogen i anslutning som heter Bakfickan. Café Opera har länge varit känt för att vara kändistätt, och än idag lyckas de fortfarande locka till sig de allra hetaste kändisarna. Här kan du även lyckas stöta på internationella celebriteter som är på besök i landet.

Post1b

Shopping

Ett klassiskt ställe när det gäller lyxshopping i Stockholm är NK, Nordiska Kompaniet. Har du tur kan du kanske få syn på någon stjärna här. Men både Sturegallerian och MOOD-gallerian lockar kändisar. Ett annat ställe är Beyond Retro, en second hand-kedja som säljer coola, begagnade kläder, och som har blivit väldigt populärt bland många av våra kändisar, troligen för att retrostilen är så inne just nu.

Träna med kändisarna

Det sista tipset är kanske lite förvånande, men många kändisar tycker om att träna och därför är gymmet ofta ett bra sätt att få syn på stjärnorna. På Sturebadet som ligger i Sturegallerian är det riktigt kändistätt, och många kommer hit för att träna både på egen hand och med sin personliga tränare. Ett medlemskap på Sturebadet kostar dock en slant, men du kan såklart även betala för en engångssession. Lycka till!